CS:GO

„Na složení týmu intenzivně pracujeme,“ zní z Entropiq Prague, do kterých se vrací AJTT

„Na složení týmu intenzivně pracujeme,“ zní z Entropiq Prague, do kterých se vrací AJTT
31. 7. 2022
  |  

Entropiq Prague potvrdili návrat Filipa "AJTT" Dolenského do sestavy. Refresh a pauza hráči pomohla, nyní je čas doplnit mix celku v boji o přední příčky. „Chtěl naše fanoušky ujistit, že na složení našeho CS:GO týmu intenzivně pracujeme, a ten tak bude představen přibližně v polovině srpna,“ komentuje za organizaci Pavel Klaban.

Filip "AJTT" Dolenský je zpět! Zpráva, která během nedělního večera musela potěšit nejednoho fanouška nejen Entropiq (Prague), ale také obecně domácích fanoušků, ke kterým měl talentovaný hráč velmi blízko. Informace se objevila ve stejnou chvíli jako přestup HONESe do Sampi.

Navrátilec do sestavy bronzového celku z jarní části Sazka eLEAGUE má za sebou turbulentní období, nedotažené přestupy do SINNERS či Sampi, o kterých se spekulovalo, osobní problémy, což vyvolalo několikaměsíční pauzu. Během ní dostal AJTT čas na refresh a nyní je zpět.

„Do naší sestavy se naopak vrací „Ajtt“, a abych předešel dalším dotazům a spekulacím, tak bych chtěl naše fanoušky ujistit, že na složení našeho CS:GO týmu intenzivně pracujeme, a ten tak bude představen přibližně v polovině srpna,“ komentoval situaci gaming director Entropiqu Pavel Klaban.

Sice stále chybí doplnění některých jmen v sestavě ambiciozní organizace, avšak ještě zbývá pár týdnů do startu podzimní části sezony, na kterou budou chtít být Entropiq připraveni.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.