FIFA

MrRici opouští po konci smlouvy Bohemians eSports

MrRici opouští po konci smlouvy Bohemians eSports
30. 6. 2021
  |  

Richard "MrRici" Růžička končí po dvou a půl letech ve FIFA sekci pražských Bohemians eSports.

Prošel si pražskou Spartou i Bohemians. Že by jej další kroky vedly do Edenu nebo na Julisku? Tedy další působiště, kde se v Praze kromě fotbalu hraje také FIFA v esport týmech vedle profesionálních fotbalistů.

MrRici odehrál v barvách Bohemians eSports nespočet turnajů a připsal si i zajímavé úspěchy, s postupem týdnů a měsíců to však nebylo to pravé ořechové.

Držím palce a přeji hodně štěstí esportové Bohemce v další realizaci na naší esportové scéně. Ještě jednou velké díky všem
MrRici
Vyjádření na sociálních sítích
V letošním roce, respektive ve FIFĚ 21 to nebyla žádná hitparáda a rodákovi z východních Čech nevyšlo prakticky nic z největších domácích turnajů. Poslední akcí v dresu pražských Bohemians eSports byla pro MrRiciho AXE COOL Liga. 
Zda ještě Richarda "MrRici" Růžičku uvidíme v nějakém dalším tuzemském týmu je otázkou. Potenciálních zájemců, především z řad amatérských a poloprofesionálních týmů, by mohlo být dost. Otázka tedy bude na priority samotného hráče.

"Jak se říká všechno jednou končí a tentokrát jde o moje působení pod “klokany”. Bylo to krásných 2,5 roku a tímto bych chtěl poděkovat všem, kteří se podíleli na této cestě. Sponzorům, vedení, spoluhráčům a samozřejmě Těm, co mě celou dobu podporují. Speciální poděkování patří @bohemians_esports a @darktigersgg, resp. @darekjakubowicz , @branislavkovacovic a @just.beny 💚🦘🎮 Držím palce a přeji hodně štěstí esportové Bohemce v další realizaci na naší esportové scéně 🍀. Ještě jednou velké díky všem 🙏," uvedl hráč na svých sociálních sítích.

Uvidíme, jak dopadne situace okolo dalšího zajímavého jména v Bohemians. Konkrétně jde o Matěje "M4TK0" Dunku, který by dle spekulací měl mít namířeno do jiného týmu. Celá situace se zřejmě rozsekne během následujících dní, případně týdnů. Obecně je totiž jasné, že do nové FIFY si většina hráčů vezme čas na odpočinek a restart na novou sezonu.

Zdroj úvodní fotografie: bohemians.cz
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.