CS:GO

Michael Blažík z Cryptovy: Zájemců o PR bylo víc, MOUZ přišli s konkrétní nabídkou

Michael Blažík z Cryptovy: Zájemců o PR bylo víc, MOUZ přišli s konkrétní nabídkou
2. 8. 2023
  |  

Pro Sazka Esport se k přestupu Oldřicha "PR" Nové do esportové organizace MOUZ, konkrétně do CS:GO academy sekce MOUZ NXT, vyjádřil i CEO české organizace Cryptova. Ta sice utlumila své aktivity, nicméně měla během jara přímý vliv na rozvoj českého talentu.

Ostravská esportová organizace Cryptova se poslední měsíce před utlumením svých aktivit podílela na rozvoji svých hráčů po všech směrech. Jedním z nich byl také Oldřich "PR" Nový, talentovaný CS:GO hráč, kterému se předpovídá velká budoucnost. Právě on byl před několika dny definitivně prodán do organizace MOUZ, kde bude hájit dres academy celku NXT.

"S MOUZ jsme se oficiálně dohodli na přestupu, byť bylo více zájemců, ale od nich padla konkrétní nabídka a PR tuto destinaci taky preferoval. My jsme mu rozhodně nechtěli bránit v dalším rozletu. Je to velký talent a my máme radost, že jsme ho pomohli spoluobjevit a rozvinout. Moc mu držím palce, ať se mu daří," uvedl Michael Blažík pro portál a redakci Sazka Esport. 

Mladý český hráč, s nímž během posledních hodin vyšel v rámci našeho webu také rozhovor, už má za sebou premiéru v dresu MOUZ NXT. V ní bohužel společně s novými spoluhráči nestačil na favorizované 9Pandas, kterým podlehl 0:2. Už dnes však v rámci CCT Central Europe Series 7 pokračuje dalším duelem.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.