League of Legends

"Měl jsem nabídky z academy týmů," přiznal Denyk na tiskové konfereci Entropiq. Co dalšího padlo?

"Měl jsem nabídky z academy týmů," přiznal Denyk na tiskové konfereci Entropiq. Co dalšího padlo?
16. 12. 2021
  |  

Přinášíme vám nejzajímavější momenty a informace, které padly na tiskové konferenci Entropiq k oznámení nové LoL sestavy pro Hitpoint Masters 2022.

Entropiq ve středu večer oznámili novou League of Legends sestavu pro nadcházející sezonu Hitpoint Masters. Ambiciózní celek složený z tuzemských i zahraničních týmů si neklade malé ambice, které přítomní dokázali také výroky: "Chceme hrát o špičku v EU Masters," případně: "Se spoluhráči máme stejné ambice, chceme uspět na EU Masters a cílíme na semifinále nebo finále."

Robocop, Eren, Denyk a také Khantos s talentovaným ramesem jsou připraveni jít do hry už v lednu, kdy startuje první split Hitpoint Masters. 
Smlouvy máme nastaveny dlouhodobě, věříme celému projektu.
Daniel Kloud
CEO Entropiq
Daniel Kloud, CEO Entropiq, také několikrát zdůraznil ve víru v dlouhodobý projekt s League of Legends sestavou a také potvrdil ambice se případně jednou podívat i do nejlepších lig světa, kdyby byla ta příležitost.

Všechny zajímala také pozice Denyka, zkušený LEC support se vrací po letech v zahraničí zpět do Česka. Proč se tak rozhodl?

"Když jsem se rozhodoval, co dál, lákalo mě vrátit se domů do Česka. S Entropiqem jsme si padli do noty, máme podobnou vizi a líbí se mi, jak chtějí rozvíjet hráče. Máme ambiciózní sestavu, mým cílem je s domácím týmem mít první větší mezinárodní úspěch," řekl Denyk na tiskové konferenci a zároveň dodal, že konkrétní LCS/LEC nabídky neměl, pouze šlo o academy týmy těchto organizací.

Záznam tiskové konference:



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport