CS:GO

MČR Tour Praha: SINNERS doplňují v playoff EP, zítra je poslední možnost postoupit

MČR Tour Praha: SINNERS doplňují v playoff EP, zítra je poslední možnost postoupit
5. 9. 2022
  |  

Druhý den play-in fáze zvládli nejlépe hráči SINNERS. Cryptova na turnaji končí a Dynamo Eclot si to s TITANS zítra od 20:00 rozdají o postup.

Na úvod dnešního dne proti sobě nastoupili týmy Dynama Eclot a TITANS. Velmi vyrovnané utkání dokázali na svou stranu nakonec překlopit hráči oskarova týmu a ti se tak po výhře 12:16 dostali do winners bracketu. Druhý zápas nabídl duel mezi SINNERS a Cryptovou. Hříšníci, kteří v poslední době nehráli v nejlepší formě, nepřipustili žádné překvapení a poradili si se svým soupeřem 16:5 na overpassu.

Zápas o setrvání tak přinesl souboj Dynama Eclot proti Cryptově. Cryptova si díky velmi dobře zvládnuté CT straně odnesla první mapu a to vlastní pick mirage poměrem 9:16. Dynamo Eclot poté zapnuli na vyšší obrátky a hlavně díky výkonu Dytora s capseNem si připsali úspěch jak na dustu (16:4), tak na infernu (16:10). Cryptova tak v turnaji končí, DNE postupují do zítřejšího decideru.

V posledním duelu na sebe tak narazili SINNERS proti oskarovým TITANS. Přestože byli SINNERS v roli favorita, byli to právě TITANS, kteří zvládli první mapu 10:16. Druhou mapu však zvládli podstatně lépe hříšníci a díky vítězství 16:9 se šlo na decider. Poslední mapa, kterou se stal overpass, byla naprostou demolicí v podání liberecké organizace, jenž zvládla zničit svého soupeře skórem 16:1. SINNERS tak postupují do playoff a doplňují ENTERPRISE, kteří se tam dostali již včera.

V pondělí se o poslední postupová místa utkají Dynamo Eclot proti TITANS od 14:30 a hned poté Entropiq Prague proti Bad News Eagles. Obě utkání lze sledovat na twitch kanále PLAYzoneCZ.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.