CS:GO

MČR Tour Praha: Playoff doplňují Bad News Eagles a Dynamo Eclot

MČR Tour Praha: Playoff doplňují Bad News Eagles a Dynamo Eclot
5. 9. 2022
  |  

Poslední den play-in fáze MČR Tour Praha je minulostí. Do playoff postupují Dynamo Eclot a Bad News Eagles. V turnaji naopak končí TITANS a Entropiq Prague.

První utkání dnešního dne se stal decider skupiny B mezi celky Dynamo Eclot a TITANS. Týmy na sebe narazili již v úvodním utkání skupiny, kde si vítězství 12:16 připsal tým postavený okolo českého snipera oskara. Na dnešní den se však lépe připravili hráči pardubické organizace, kteří dokázali zvládnout svého soupeře na obou mapách. Po vítězství 19:16 na miragi a 16:7 na dustu postupuje Dynamo Eclot jako třetí tým na LAN finále. TITANS se touto prohrou s turnajem loučí a oskara tak v Praze neuvidíme. 

Decider skupiny B přinesl souboj Bad News Eagles a Entropiq Prague. Ačkoliv byl kosovský tým pasován do role velkého favorita, dokázali hráči Entropiq Prague na první mapě velmi vzdorovat a dotáhnout zápas až do druhého prodloužení. Tam už BNE potvrdili roli favorita a vyhráli 22:19. Druhou mapu měli Bad News Eagles od počátku ve svých rukou a nakonec si připsali vítězství 16:10. Entropiq Prague tak končí těsně před branami, Bad News Eagles jako jediný zahraniční tým vyzve trojici českých zástupců na LAN finále. Entropiq Prague kočí těsně před branami. 

Na finálový event, který se uskuteční v LAN prostředí Vodafone PLAYzone arény se tak z play-in fáze probojovali týmy SINNERS, ENTERPRISE, Dynamo Eclot a Bad News Eagles. Na úvod uvidíme souboj ENTERPRISE proti Dynamo Eclot a Bad News Eagles vyzvou SINNERS. Semifinále playoff se uskuteční 17. září, finále a zápas o třetí místo je v plánu o den později.

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @_badnewseagles

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.