CS:GO

MČR Tour Praha: Již tento víkend se dozvíme, kdo si odnese titul

MČR Tour Praha: Již tento víkend se dozvíme, kdo si odnese titul
16. 9. 2022
  |  

MČR Tour Praha se přesouvá do své závěrečné části. Playoff, hrané z LAN prostředí pražské Vodafone PLAYzone Areny, se odehraje již tento víkend.

Po dvou týdnech od uplynutí play-in fáze se MČR Tour Praha vrací a to již s playoff pro čtyři týmy, které se probojovaly skrze GSL skupiny. Ze skupiny A postoupili hráči ENTERPRISE a Bad News Eagles. SINNERS a Dynamo Eclot doplnili úvodní dvojici ze skupiny B. Tyto čtyři celky si to rozdají již tento víkend v playoff, které se bude konat v pražské Vodafone PLAYzone Areně. 

Úvodní duel playoff nabídne souboj překvapivých vítězů skupiny A ENTERPRISE proti vítězi MČR Tour Online Dynamu Eclot. Dvě zaběhlé organizace se naposledy potkaly v rámci 4. kola Sazka eLEAGUE, kde si po výhře EP na infernu a DNE na dust 2 odnesly oba týmy smírně po jednom bodu do tabulky. Je tedy téměř jisté, že zápas nabídne vyrovnaný duel, obzvlášť když jde o semifinále takového turnaje. 

V druhém semifinále narazí kosovský celek Bad News Eagles na české jedničky SINNERS. BNE se momentálně nachází na 31. příčce v rámci hltv.org žebříčku. Hříšníci jsou na tom v rámci stejného žebříčku o něco hůře a nachází se na 53. pozici.

Přestože tyto dva týmy dělí od sebe přes dvacet pozic, dá se očekávat vyrovnaný souboj, který může naprosto bez problémů jít až do tří map. O vyrovnanosti vypovídají i jejich poslední vzájemné duely. Na RMR na PGL Major Antwerp se šlo do tří map, v posledním vzájemném duelu na Elisa Invitational vyhráli BNE 2:0, avšak žádná z map nebyla příliš daleko od prodloužení. 

MČR Tour Praha - Playoff:

Sobota 17.09.2022:
  • 15:30 - ENTERPRISE vs Dynamo Eclot
  • 18:30 - SINNERS vs Bad News Eagles

Neděle 18.09.2022:
  • 15:30 - Zápas o 3. místo
  • 18:30 - Finále

Který z týmů dokáže v playoff uspět a odnést si celkové vítězství? Dokáží Bad News Eagles potvrdit roli favorita turnaje? Odpověďi se dozvíte během následujících dvou dní na twitch kanále PLAYzoneCZ.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.