CS:GO

MČR Tour Praha: Enterprise postupují do playoff. Sampi naopak vyhořeli

MČR Tour Praha: Enterprise postupují do playoff. Sampi naopak vyhořeli
3. 9. 2022
  |  

První den MČR Tour Praha je minulostí. ENTERPRISE předvedli neskutečný výkon a postupují do playoff. Sampi naopak svá utkání nezvládli a s turnajem se loučí již ve skupině.

Skupinová část MČR Tour Praha se dnešním dnem rozběhla a hned bylo co sledovat. V úvodních zápasech dopadlo vše dle papírových předpokladů a Bad News Eagles i ENTERPRISE si došli pro pohodlné vítězství nad svými soupeři. 

Hned vzápětí pak přišel duel poražených a to Entropiq Prague proti Sampi. Entropiq Prague, i přes roli outsidera celé skupiny, dokázali porazit Sampi jak na dustu, tak poté i na mapě mirage. Sampi se tak touto prohrou překvapivě loučí s turnajem hned první den.

Vypadnutí Sampi však nebylo jediným překvapením, které dnešní den nabídl. V zápase winners bracketu mezi Bad News Eagles a ENTERPRISE předvedl tuzemský celek neskutečný výkon a porazil svého kosovského soka 1:2. ENTERPRISE se tak posouvají hned po prvním dni do playoff, Bad News Eagles se o svůj spot budou muset poprat v decider zápase proti Entropiq Prague.

Turnaj pokračuje zápasy skupiny B již zítra od 14:30 duelem Dynamo Eclot vs. TITANS. Všechny zápasy je možné sledovat na twitch kanále PLAYzoneCZ.

Zdroj úvodní fotografie: Twitch @PLAYzoneCZ

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.