CS:GO

MČR 2021 pokračuje i s fanoušky, potvrdil tiskový mluvčí PLAYzone

MČR 2021 pokračuje i s fanoušky, potvrdil tiskový mluvčí PLAYzone
25. 11. 2021
  |  

Páteční informace o chystaném vyhlášení nouzového stavu a s ním spojena opatření proti šíření pandemii vzbudila mnohé ze sedadel. PR Manager PLAYzone však nyní potvrzuje, že akce pokračuje i s diváky!

Vládní nařízení o vyhlášení nouzového stavu s prakticky okamžitou platností znamená značnou komplikaci pro mnoho oblastí podnikání. Ze dne na den se navíc staly ohroženými také veletrhy, které se již chystají na víkendový provoz. Jedním z nich je i festival LIFE! na brněnském výstavišti BVV, jehož součástí je také Vodafone MČR 2021.

Obava z restrikcí, které by kompletně zastavily chod akce pro fanoušky, je však zdá se minimálně pro nynějšek zbytečná. Martin Roháček, PR Manager PLAYzone potvrdil následující:

"MČR pokračuje i s diváky. Zítra se můžete těšit i na EXPO. Buďte prosím  ale ohleduplní. Pokud by se cokoliv změnilo, budeme informovat oficiální cestou."

Svým příspěvkem na sociálních sítích zřejmě mířil na korigování obav potenciálních návštěvníků z omezení nebo zrušení akce, která už tak byla pod tíhou nařízení z nedávné doby nucena omezit vstup pouze pro očkované nebo ty, kteří si nemocí prošly. K samotné situaci se nyní vyjádřilo i BVV, které potvrdilo původní informace.

Akce tedy vypadá, že běží podle předpokladů a zájem fanoušků bude až do neděle spíše narůstat. Uvidíme tedy, jak se celá situace následně vyvine.

Zdroj úvodní fotografie: bvv.cz

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.