CS:GO

MČR 2022: SINNERS si zahrají o třetí titul v řadě! V semifinále přetlačili Dynamo Eclot

MČR 2022: SINNERS si zahrají o třetí titul v řadě! V semifinále přetlačili Dynamo Eclot
5. 11. 2022
  |  

Ve velmi očekávaném duelu mezi SINNERS a Dynamem Eclot to byli právě hříšníci, kteří přetlačili svého soupeře a po vítězství 0:2 postoupili do finále.

První semifinálový duel letošního Tipsport MČR CS:GO přinesl mnohými očekávaný duel mezi Dynamem Eclot a SINNERS. První dva týmy tuzemské scény svedli svůj souboj od 13:00 před plnou tribunou na brněnském výstavišti.

Dynamo Eclot vs. SINNERS

Výsledek - 0:2
  • de_ancient | 14:16 (7:8)
  • de_vertigo | 8:16 (5:10)
  • de_inferno | 

Na první mapu naskočili lépe hráči SINNERS. Ti i přes ztracené první kolo dokázali rychle získat vedení 1:5. Velkou zásluhu na tom měl hlavní sniper v řadách hříšníků Forsyy, který měl po šesti kolech na svém kontě skóre 11/0. Poté se na serveru začali více projevovat i hráči pardubické organizace, kteří dokázali první polovinu stáhnout na nejmenší možný rozdíl 7:8. Po změně hráli oba týmy vyrovnaně a ani jeden z týmů si nepřipsal větší náskok. Jedním z klíčových duelů se stal 1v2 clutch v podání Beastika za 11:13, který poslal Dynamo do eca a zdálo se, že hra je rozhodnuta. Za stavu 11:15 však hráči Dynama Eclot zvládli defuse bomby a byli odhodláni zabojovat minimálně o prodloužení. Ve 30 kole SINNERS naběhli na A site, zvládli post-plant situaci a nakonec si připsali vítězství 14:16.

I na vertigu začali lépe hráči liberecké organizace SINNERS. Ti ovládli přesvědčivě zvládli první čtyři kola a vedli 0:4. Poté se síly na serveru obrátily a Dynamu Eclot se podařilo stav srovnat na 4:4. Zbytek první poloviny byl ale opět v režii SINNERS, kteří si připsali většinu kol a do změny stran se šlo za stavu 5:10. Druhou polovinu lépe začali hráči DNE, kteří zvládli pistol round i následná dvě kola a dotáhli se na rozdíl dvou kol. Pak ale přišel první full buy od SINNERS a začala přehlídka skvělých momentů. ZEDKO postavil nedobytnou zeď na B, SHOCK ji postavil na A a hráči Dynama byli v podstatě bez šance. Vertigo tak skončilo poměrem 8:16 a SINNERS se mohli radovat z postupu do finále.

SINNERS tak v zítřejším finále narazí na vítěze podvečerního duelu ENTERPRISE/eSuba. Dynamo si zahraje zápas o 3. místo proti poraženému z výše zmíněného duelu.

Zápas ENTERPRISE vs. eSuba můžete sledovat od 18:15 na twitch kanále PLAYzoneCZ.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.