CS:GO

MČR 2022: eSuba se stává druhým finalistou! V semifinále si poradili s ENTERPRISE

MČR 2022: eSuba se stává druhým finalistou! V semifinále si poradili s ENTERPRISE
5. 11. 2022
  |  

ENTERPRISE s eSubou svedli druhé semifinále MČR. Lépe v něm skončili hráči eSuby, kteří porazili EP 0:2 a zítra se tak utkají ve finále se SINNERS. Hlavní zásluhu na tomto vítězství mají Levi s blogg1sem, kteří svůj tým výrazně táhli.

Druhé semifinále proti sobě postavilo celky ENTERPRISE a eSuby. Poslední střet těchto dvou týmů proběhl měsíc zpět ve finále podzimního splitu Sazka eLEAGUE, kde se z vítězství radovali hráči ENTERPRISE. 

ENTERPRISE vs. eSuba

Výsledek - 0:2
  • de_nuke | 11:16 (3:12)
  • de_inferno | 12:16 (5:10)
  • de_mirage |

První mapou se stal pick hráčů eSuby, kteří si zvolili jejich oblíbený nuke. Proč si vybrali právě tuto mapu dokazovali již od samého začátku první mapy. Přestože hráli za horší T-stranu, tak se jim dařilo svého soupeře přehrávat a po první polovině vedli již 3:12. Po změně stran zaveleli k obratu hráči ENTERPRISE, kteří si připsali prvních pět kol. Bohužel pro EP byla ztráta až příliš velká a eSuba dotáhla nuke výsledkem 11:16. 

Druhou mapou se stalo inferno, na němž začali lépe opět hráči eSuby. Po 4 vyhraných kolech modré krve se na scoreboard dostali konečně i hráči EP. Ti však připsali na svou stranu rovnou 5 kol a zápas otočili na 5:4. Vedení ENTERPRISE však netrvalo příliš dlouho, jelikož do konce první poloviny připadly všechna zbylá kola hráčům eSuby, kteří tak po první polovině vedli 5:10. eSuba se mohla spolehnout hlavně na Leviho, který byl na B situ k nezastavení. Po změně stran se EP sice dařilo zápas dotahovat, ale eSubu táhnul Levi s blogg1sem i za T-stranu. Za stavu 12:15 ukončil celou hru povedeným 1v2 clutchem právě blogg1s, který tak poslal svůj tým do vysněného finále.

eSuba se tak stává druhým finalistou a zítra v podvečer vyzve momentální české jedničky SINNERS. ENTERPRISE se budou muset smířit se zápasem o třetí místo, v němž narazí od 13:00 na Dynamo Eclot.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.