CS:GO

MAXX mimo sestavu Cryptovy! Přijde návrat?

MAXX mimo sestavu Cryptovy! Přijde návrat?
19. 4. 2023
  |  

Martina "MAXX" Smolár dostává bench a Cryptova hledá nového in-game leadera. Podle slov Viktora Ustyanoviče tým trénuje s hráčem Entropiq.

„Ode dneška se MAXX přesouvá na bench,” oznámila organizace na sociálních sítích. MAXX působil v Cryptově téměr jeden a půl roku. Změna mnohé překvapila, jelikož se CS:GO tým nedávno dokázal obsadit třetí místo na Tipsport CS:GO Praha, což se dá považovat za jeden z největších úspěchů samotné herní organizace. 

„Maxx je velký profesionál a naše rozhodnutí přijal. Dohodli jsme se, že budeme na pozici IGL zkoušet jiného hráče. Jedná se o Kinza, který už s námi na této pozici působil,” vyjádřil se Chief Gaming Officer Cryptovy.

Kinzo v týmu působil ještě na konci loňského roku a do týmu by se tak vrátil po čtyřech měsících. Po konci v Cryptově se překvapivě přesunul do Entropiq, kde však doplatil na špatné týmové výsledky v prvních měsících letošního roku a vypadá to tak, že s ním tým v současnosti nepočítá. 

Aktuální složení týmu Cryptova

  • Oldřich "PR" Nový
  • Martin "beryP" Beránek
  • Filip "Darber" Böhm
  • Tomáš "zyored" Cvaniga
  • Marek "kinzo" Bílek (trial)

„Maxx je nyní na benchi a budeme s ním řešit jeho další budoucnost v Cryptově.” nechal se slyšet Ustyanovič. Hráč samotný se k situaci nevyjádřil, ale ve hře rozhodně bude hledání nového týmu či přesun do realizačního týmu.


Author photo
Prokop "Hippowan" Sojka