CS:GO

Matěj "twist" Petráš si dává pauzu od progamingu. „CSko budu hrát furt,“ dodává

Matěj "twist" Petráš si dává pauzu od progamingu. „CSko budu hrát furt,“ dodává
2. 9. 2022
  |  

Třiadvacetiletý český hráč Matěj "twist" Petráš po těsné porážce s Entropiq Prague oznámil, že se na nějakou dobu odlučuje od pro gamingu. Hrát by měl nadále, nicméně jej zřejmě dokonce sezony už na esportové scéně neuvidíme.

Matěj "twist" Petráš odehrál closed kvalifikaci turnaje Tipsport CS:GO Praha za Team UNIVERSE. Mix složený z kvalitních domácích hráčů došel až do decideru skupiny, kdy v těsném souboji padl s Entropiq Prague, na druhé mapě tým přitom prohospodařil náskok 13:4.

Frustrace, zmar, ale i realita v podobě chybějících profesionálních kontraktů zřejmě vedla k vyjádření na sociálních sítích, které dalo jasně najevo, jak bude vypadat pokračování kariéry zkušeného českého hráče.

„Tohle bylo prozatím ode mě vše. Na nějakou dobu se odlučuju od "pro gamingu" jelikož se mi nepodařilo najít tým na zbytek sezony. Díky za vše a třeba se ještě někdy uvidíme. Každopádně hrát csko budu furt,“ uvedl twist na svém Twitter účtu.

Ve své kariéře na domácí scéně prošel Matěj "twist" Petráš desítkou týmů, z nichž nejzajímavějšími byla angažmá v ENTERPRISE, eSuba nebo Majestic Lions. S předposledním jmenovaným týmem dokonce dokázal ovládnout Majstrovstvá SR 2021 nebo získal bronz z Mistrovství ČR 2021 a Sazka eLEAGUE Fall 2021.

Zdroj úvodní fotografie: @CNC / Sazka eLEAGUE

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.