CS:GO

Martin "zur1s" Sláma přišel o Steam účet v hodnotě stovek tisíc korun uprostřed LAN turnaje

Martin "zur1s" Sláma přišel o Steam účet v hodnotě stovek tisíc korun uprostřed LAN turnaje
2. 4. 2022
  |  

Neuvěřitelná situace nastala během offline akce v Bratislavě. Hráč Sampi zur1s se uprostřed zápasu nemohl dostat do svého Steam účtu. Důvodem bylo jeho odcizení. Herní vybavení přitom přesahovalo stovky tisíc korun.

Nešťastná událost nastala během decider zápasu mezi Sampi a eSubou. Martin "zur1s" Sláma, který se svým týmem nedokázal dotáhnout dobře rozehraný turnaj do play-off, přišel uprostřed zápasu o svůj inventář.

Hodnota skinů, které třiadvacetiletý sniper ve svém inventáři měl, přitom přesahovala 300 tisíc korun, jak uvedl portál PLAYzone. A to vše bylo pryč, uprostřed dobře rozehraného zápasu.

AWP hráče ani toto však nerozhodilo a snažil se pomoci svému týmu v cestě za postupem, o čemž ostatně mluvil také jeho spoluhráč system, který vyzdvihl přístup zur1se i po takovéto události.
Martin "zur1s" Sláma ze Sampi.Tipsport uprostřed turnaje v Bratislavě | Zdroj: Facebook @sampi
Osudný moment, který se jen tak nevidí, měl ještě další dohru. Spoluhráči zur1se dělali všechno proto, aby mohli odložit večerní ESEA zápas, do kterého by bez účtu nemohl hráč nastoupit. Ani to se nepovedlo. Zápas byl tedy prohrán ještě před startem.

I přes kontumaci s týmem lookingforOrg by měli mít Sampi jistotu postupu do ESEA Advanced, kde se setkají s dalšími česko-slovenskými týmy jako Dark Tigers, ENTERPRISE, Entropiq Prague a eSuba.

Podobné situace se ztrátami Steam účtů se tu a tam stanou. Při kontextu kdy jde o originální a jedinečný účet českého hráče, mělo by, věřme všichni, dojít během dalších dní k jeho navrácení. 

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport