CS:GO

Martin "zur1s" Sláma patří eSubě. Hráč byl oficiálně potvrzen jako posila

Martin "zur1s" Sláma patří eSubě. Hráč byl oficiálně potvrzen jako posila
24. 5. 2022
  |  

eSuba oficiálně potvrdila úspěšnou prvotní zkoušku Martina "zur1s" Slámy v CS:GO sekci. Hráč už nyní patří jako plnohodnotná posila české organizaci.

Přestupy se naplno rozjíždí na světové scéně a ta česko-slovenská nezůstává pozadu. Během pondělí oznámila sestava Entropiq Prague přivítala brazilského trenéra horvyho, dnes eSuba potvrdila podpis Martina "zur1s" Slámy. 

Bývalý sniper Sampi se po svém konci angažmá v organizaci českého fotbalisty Jakuba Jankta hlásil velmi rychle na zkoušce v eSubě, které nejprve pomohl v Y-GAMES Pro Series a dostal šanci za Lukáše "sAvana1" Litnera, který zamířil opačným směrem
Martin "zur1s" Sláma musel v rámci přesunu přijmout jinou roli a z primárního snipera se stal kvalitní rifler, který navíc může Dominika "blogg1s" Janitu doplňovat v double-awp setupu za CT stranu na několika mapách. Nováček se v celku osvědčil a proto dostává šanci v rámci organizace eSuba na delší období.

Třiadvacetiletý hráč má za sebou velmi zajímavé esportové CV. Za kariéru vystřídal řadu česko-slovenských celků, reprezentoval GRAVITY, BRUTE, odskočil si do několika domácích mixů a v neposlední řadě strávil posledních 10 měsíců v Sampi.
Zároveň byl zur1s historicky spojen s toxicitou, ale i prací na ní v cestě za zlepšením, což může budit obavu o potenciální délku spolupráce. Zároveň je však otázka spojená s blížící se letní přestávkou, která může znamenat celou řadu dalších přestupů.

eSuba stále bojuje o TOP 2 a tedy jisté semifinále v rámci Sazka eLEAGUE, startuje také koloběh Tipsport Online a navíc český celek bojuje také na mezinárodním poli, kde má velmi dobře rozjetou ESEA Advanced.

Sestava eSuba CS:GO:

  • Martin "zur1s" Sláma
  • Martin "Pechyn" Pechoušek
  • Dominik "blogg1s" Janita
  • Lukáš "levi" Bouřa
  • Dominik "Desty" Černý

  • Tomáš "benq1" Masaryk - trenér

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.