FIFA

Martin "Kobby" Strnad ovládl Big Match turnaj v pražské pobočce McDonald's

Martin "Kobby" Strnad ovládl Big Match turnaj v pražské pobočce McDonald's
8. 11. 2021
  |  

Unikátní show a turnaj přímo v pobočce McDonald's ve Vodičkově ulici uspořádal tým Entropiq. Na jeho konci bojovali ve finále domácí Matejs a Slávista Kobby, který se nakonec stal vítězem.

Celkově 16 borců z česko-slovenské FIFA scény se utkalo během soboty 6. listopadu o titul a prvenství v turnaji Big Match. Na akci nechyběli jak fanoušci jednotlivých hráčů, tak influencerů, které Entropiq v rámci svého programu Friends & Fellaz má a na akci pozval. Nechyběli tak jména jako itsterez, CzechCloud nebo i další, kteří sice do programu nepatří, ale pozvání přijali, ať již jde o Jirku Krále, PedrosGames nebo vítěze první série Like House, Jenise, který spolu s TheHateris část turnaje komentoval.

Nejprve hráči odehráli skupinovou fázi, ze které vzešlo 8 nejlepších do odpoledních play-off bojů. Mezi nimi nechyběla logicky ani poslední čtyřka, kterou tvořili Matejs, Seron, Drmi a Kobby.

Právě zástupce Sampi Dominik "Seron" Čermák a hráč Cryptova Michal "Drmi" Drastich si to rozdali v zápase o 3. místo. Z něj vzešel lépe hráč Sampi.

Ve finálovém souboji uspěl Slávista Martin "Kobby" Strnad, který porazil v celkovém součtu 3:2 Matěje "Matejs" Dunku a jako jediný, odcházel z turnaje bez prohry, za to s finanční prémii ve výši 30 000 korun.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport