CS:GO

Mariusz "Loord" Cybulski skončí v roli trenéra týmu Entropiq

Mariusz "Loord" Cybulski skončí v roli trenéra týmu Entropiq
19. 6. 2023
  |  

Polský trenér Mariusz "Loord" Cybulski opustí česko-slovenskou organizaci Entropiq. V ní strávil stova několik měsíců, díru do světa s ní udělat ovšem nedokázal.

V organizaci Entropiq pokračuje další obměna CS:GO sekce. Tu totiž opustil před nedávnem český hráč MoriiSko a slovenský zástupce rutk0, nyní dokonce končí polský trenér Mariusz "Loord" Cybulski, který byl přiveden k týmu teprve v zimě letošního roku. On sám o tom informoval na svém Twitter účtu.

Spolu se zkušeným trenérm přišel do sestavy také Michał "snatchie" Rudzki a právě od polského dua se očekávalo, že přinesou do Entropiq úspěchy. To se však od počátku nedařilo a během posledních týdnů se sestava opět přeházela, kdy výše zmíněné odchozí česko-slovenské duo nahradili dva další zkušení hráči evropského formátu PlesseN & ritchiEE.

Sestava, pokud v aktuálním složení "přežije" letní přestupové období a přestávku, bude s největší pravděpodobností řešit také obsazení pozice po odchozím trenérovi. Pokud se však management rozhodne pro další personální změny, je dost možné, že složení kádru dostane na starosti případně nový trenér.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.