CS:GO

Lukáš "luke" Vánský končí v CS:GO sekci organizace Team UNiTY

Lukáš "luke" Vánský končí v CS:GO sekci organizace Team UNiTY
2. 8. 2023
  |  

Mladý český hráč Lukáš "luke" Vánský končí v organizaci Team UNiTY, která se s ním rozloučila během úterního večera. Bude se management chystat na setkání hráčů z bývalé soupisky eSuby, která to dotáhla až ke stříbru na MČR 2022?

"Na to aby si sa dokázal posunúť, musíš spraviť aj rozhodnutia ktoré nemusia vyzerať správne. Každopádne ďakujeme a držíme palce v kariére," uvedla organizace ve svém prohlášení na sociálních sítích. Lukáš "luke" Vánský spolupracoval s organizací Team UNiTY během posledního půl roku po svém odchodu z Entropiq Future.

Sám hráč pak dodal: "Život je hořký - bohudík, rade ... To jsem se nechal trochu unést. Díky @_Team_UNiTY za vše, odcházím s dobrým pocitem a zkušenostmi které jsem odhodlán použít v mém následujícím angažmá." Vzápětí také přidal příspěvek týkající se otevření nových nabídek jako free agent. 

Nabízí se tak otázka, zda jsou Team UNiTY blízko podpisu dalších hráčů, kteří by mohli doplnit Counter-Strike sekci. V posledních dnech se spekulovalo o příchodu destyho do pozice trenéra, s nímž by z ENTERPRISE mohla přijít také dvojice Pechyn & M1key. Jediný rozdíl oproti stříbrné sestavě eSuby z roku 2022 by měl být dle spekulací na pozici AWP hráče, kde by měl zůstat Dominik "NIO" Maxian. 

Zdroj úvodní fotografie: Twitter @_Team_UNiTY

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.