CS:GO

Lukáš "levi" Bouřa už také není součástí eSuby: Jsem opět namotivovaný dosáhnout úspěchů

Lukáš "levi" Bouřa už také není součástí eSuby: Jsem opět namotivovaný dosáhnout úspěchů
4. 3. 2023
  |  

Patřil do party, která to dotáhla při jeho návratu ke třem stříbrům během podzimní části sezony. Nyní však Lukášovi "levi" Bouřovi skončila smlouva pod eSubou, a on sám hledá nové angažmá, jak potvrdil pro Sazka Esport.

Lukáš "levi" Bouřa už není součástí eSuby, stejně jako bývalí spoluhráči z roku 2022, kteří se rozutekli po týmech jako Sampi (blogg1s) nebo ENTERPRISE (Pechyn, M1key) a UNiTy (luko). Rodák z jihu Moravy je tak jediným ze stříbrné sestavy, který stále nemá angažmá, což ostatně potvrdil i naší redakci.

"Ano, je pravda, že mi v únoru skončila smlouva v eSubě, dívám se po dalších možnostech a jsem motivovaný opět dosáhnout úspěchů, jako se to dařilo na podzim," vyjádřil se pro Sazka Esport samotný hráč, který velkou část své kariéry s eSubou spojil.

Největším úspěchem leviho v rámci druhé štace v eSubě byla série druhých míst, která přišla na podzim roku 2022 z turnajů Sazka eLEAGUE Fall Split 2022, MSR 2022 a Tipsport CS:GO MČR Brno 2022. 

Bude zajímavá sledovat, kam se bude kariéra hráče dále ubírat. Zkušeností má, stejně jako zajímavých předností, hodně. Ale ani s hledáním dalšího angažmá to vzhledem k rozdělení sestav po scéně nemusí být snadné. Z největších domácích celků totiž aktuálně hledá záplatu pouze tým SINNERS.

Zdroj úvodní fotografie: eSuba

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.