CS:GO

Los Tipsport CS:GO Bratislava CQ: Rozmanitá skupina "A", Entropiq v "B" se SINNERS Academy

Los Tipsport CS:GO Bratislava CQ: Rozmanitá skupina "A", Entropiq v "B" se SINNERS Academy
1. 5. 2023
  |  

Portál PLAYzone zveřejnil los skupin uzavřené kvalifikace Tipsport CS:GO Bratislava 2023. Právě ten k sobě přidělil pozvané týmy dle bodů a vítěze otevřených kvalifikací.

Druhý cyklus a turnaj ze série Road to MČR  CS:GO je opět tady. Po otevřených kvalifikacích se vrací zpět i GSL skupiny, tentokrát kvalifikace uzavřené, pro turnaje ve slovenském hlavním městě. Z každé ze čtyřčlenných skupin postoupí do hlavní skupinové fáze (hrané online) 2 týmy. Kdo se s kým utká?

Úvodní skupina uzavřené kvalifikace Tipsport CS:GO Bratislava 2023 bude ve znamení tradičních domácích značek a organizací. Kromě eEriness a ENTERPRISE, kteří "propadli" do uzavřené kvalifikace na základě výsledku na Tipsport CS:GO Praha I. 2023, se do skupiny "A" podívají také Entropiq Future a BRUTE.

Ve skupině "B" na sebe narazí vítězové kvalifikací číslo 3. a 4., tedy Team UNiTY a Andromeda. S těmi se pokusí uspět hráči SINNERS Academy, respektive "hlavní" sestava Entropiq, která ještě s Moriiskem dohrává tento turnaj, posléze se však pustí do mezinárodních vod.

Pravidla GSL formátem hraných skupin jsou jasně daná. Po úvodních duelech se utkají vítězové ve svých skupinách, stejně jako poražení, z čehož vzejdou úvodní postupující (vítěz tzv. Winners Match) a první eliminovaný celek (poražený tzv. Elimination Match), zbylé dva týmy v každé skupině se utkají v Decider Match o další slot.

Skupinová fáze closed kvalifikace Tipsport CS:GO Bratislava 2023 startuje už v pátek odpoledne a výkony jednotlivých týmů můžete sledovat na Twitch kanále PLAYzoneCZ. O týden později už dojde na základní část.

 


Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.