Valorant

LanCraft připravil sérii Road to Comic-Con, finále se odehraje v O2 universum

LanCraft připravil sérii Road to Comic-Con, finále se odehraje v O2 universum
24. 2. 2022
  |  

Domácí fanoušci a Valorant hráči se dočkají opět offline finále populární FPS hry do Riot Games. LanCraft totiž uspořádá opět turnajovou sérii Road to Comic-Con. Finále se následně uskuteční v pražském O2 universum.

Čtyři open kvalifikace, Final 4 a velké finále pro dva nejlepší domácí Valorant celky před publikem v pražské aréně. Valorant komunita dostává opět příležitost se ukázat. LanCraft připravil turnajovou sérii o 50 000 korun, která vyvrcholí na akci Comic-Con Prague 2022. Jde o pokračování projektu, který organizátor rozjel již v loňském roce, kdy se finále odehrálo během podzimu.

Nyní přichází pro všechny opět stejná příležitost. Jediný tým, který má výhodu postupu přímo do uzavřené kvalifikac (Final 4) jsou Entropiq.
Valorant Stage na podzimním Comic-Con Prague 2021 | Zdroj: LanCraft
Z pozice letošních obhájců půjdou do turnaje hráči Entropiq, kteří zvládli loňský turnaj pod názvem týmu Straigh outta retirement.

Velkého finále se dočkají v rámci Comic-Con Prague 2022 v legendárním O2 universum, kde se akce odehraje. Finále je v plánu na sobotu 23. dubna letošního roku. Na místě budou přítomni také fanoušci, kteří mohou Valorant hráče a scénu podpořit.

Seznam kvalifikací:


Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport