CS:GO

Lancraft a eSuba spojují síly a vytvoří mezinárodní vysokoškolské CS:GO superfinále

Lancraft a eSuba spojují síly a vytvoří mezinárodní vysokoškolské CS:GO superfinále
31. 8. 2021
  |  

Propojit aktivity subjektů, které se snaží pomáhat vysokoškolskému esportu v obou zemích dává velký smysl. Jejich spojením vznikne superfinále pro vítěze z Česka a ze Slovenska.

UniCup, který pořádá již začínající 5. sezonu Lancraft působí na Slovensku, kde se mu dařilo spojovat vysoké školy, jejich zástupce a studenty, kteří měli a mají chuť reprezentovat svoji školu. S podobným projektem v Česku přišla agentura eSuba, která pod značkou Esport liga pořádá soutěže nejen pro školy, ale také pro firmy.

Oba subjekty nyní přišly s myšlenou vytvoření společného česko-slovenského superfinále ve hře CS:GO pod názvem Esport University Superfinals (EUS). Do něj by se podle oficiálních informací měly dostat 2 nejlepší české a 2 nejlepší slovenské týmy, které si následně navíc zahrají od 2000 eur.
Oznámený showmatch mezi eSubou a vítězem 4. sezony UniCupu | Zdroj: lancraft.cz
Celé oficiální oznámení doplní showmatch mezi vítězem 4. sezony UniCupu a profesionálním týmem eSuba. Stream bude také spestřen diskuzí a přednáškami od zástupců obou subjektů a také promluví rektor Univerzity Komenského v Bratislavě, prof. JUDr. Marek Števček, PhD.

Akce se uskuteční příští pondělí (6. září) od 15:00.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.