FIFA

Lákání pražských "S" nevyšlo! T9Laky prodloužil smlouvu v Plzni

Lákání pražských "S" nevyšlo! T9Laky prodloužil smlouvu v Plzni
3. 9. 2021
  |  

Několikaleté spojení dostává další kapitolu. Lukáš "T9" Pour se dohodl v plzeňské Viktorii na pokračování spolupráce pro další sezonu.

Podle informací Sazka Esport zůstávaly v osudí různé možnosti další budoucnosti jednoho z nejlepších FIFA hráčů v tuzemsku. Setrvání ve Viktorii Plzeň byla jedna z nich, stejně jako teoretický přesun do dalších prvoligových týmů, zejména z Prahy.

„Jsem rád, že jsme se dohodli na prodloužení naší spolupráce. Těším se, až začne nový ročník a my se budeme moct společně pustit do práce,“ uvedl pro klubový web fcviktoria.cz Lukáš "T9Laky" Pour.
Za pár týdnů začíná další ročník ve FIFĚ a tedy s ním i nutnost každodenního tréninku a hraní na cestě k úspěchu. Toho si je vědom také plzeňský reprezentant, který by se dle oficiální tiskové zprávy chtěl dostat výše ve světovém žebříčku a také by chtěl přivést Plzni triumfy.

Po delší pauze, kdy se konaly pouze online turnaje, se opět pomalu vrací esportové akce za účasti fanoušků. „Doufám, že se situace nezhorší a bude to tak pokračovat. Vždy si užívám, když mohu hrát před diváky, kteří ocení každý váš gól nebo úspěch,“ těší Lakyho.

Zdroj úvodní fotografie: fcviktoria.cz

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport