CS:GO

Kromě jara opouští řady týmu Cryptova také luko. Náhrady nebyly oznámeny

Kromě jara opouští řady týmu Cryptova také luko. Náhrady nebyly oznámeny
6. 7. 2022
  |  

Peter "jaro" Rauch a Lukáš "luko" Hrabčík si mohou hledat nové angažmá. Cryptova potvrdila odchod dvojice hráčů ze sestavy CS:GO sekce i přesto, že tým v první půli roku naplnila značnou část očekávání.

Tým Cryptova se na startu léta musí obejít bez dvojice hráčů. V sestavě skončili hráči Peter "jaro" Rauch a Lukáš "luko" Hrabčík, o čemž organizace informovala na svých sociálních sítích

„Velký dík těmto dvěma kvalitním hráčům, kteří svou zkušeností významně přispěli k dosažení vytyčených cílů a zapsali Cryptovu do podvědomí československé CS:GO scény. Navzdory tomu, že se naše cesty rozcházejí, přejeme mnoho úspěchů v další kariéře,“ uvedla organizace ve výstupech k fanouškům.

V případě prvního jmenovaného šlo o očekávaný krok, který potvrdil hráč i organizace v článku pro redakci Sazka Esport. O druhém hráči nebylo jmenovitě jasno, byť z vedení zněla informace o dalších změnách.
Česko-slovenskou CS:GO soupisku, které se podařilo kvalifikovat do Sazka eLEAGUE nebo postoupit do ESEA Advanced, tak čeká částečná přestavba za povýšením cílů do TOP úrovně tuzemské scény.

Nezbývá se tedy než těšit, s jakou soupiskou Cryptova vyrukuje do boje v Sazka eCUP, kde se bude rozdávat pro 250 000 korun mezi 12 celků. V úvodním kole play-off bude účastníka nejvyšší domácí soutěže čekat zajímavý soupeř - tým Moops. Zápas mezi Cryptova a MOOPS se hraje v pondělí od 18:00. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.