League of Legends

Král Džungle je zpátky, domácí legenda opět oblékne dres eSuby

Král Džungle je zpátky, domácí legenda opět oblékne dres eSuby
22. 9. 2023
  |  

Před zimní sezónou historicky nejúspěšnější domácí tým v League of Legends mění strategii ze zahraničních hráčů na domácí klasiku a do sestavy vrací jednu legendu za druhou.

Dnes eSuba oficiálně potvrdila nejspíš největší novinku, co se navrátilců do sestavy týče. Po příchodu nováčka OMONA, setrvání Danyho s Bobistou a navrátu Vaskeda totiž pětici kompletuje David "Jejky" Jakubec, historicky nejúspěšnější hráč nejvyšší domácí soutěže Mastercard Hitpoint Masters. 

S deseti tituly nedostižný král domácí jungle bude mít jasný úkol, urvat pro eSubu zimní titul, který organizaci v posledních letech uniká. A především dostat organizaci na offline vyvrcholení mezinárodního Sigma Cupu, který by měl proběhnout v srbském Bělehradě. 

Nová eSuba je tak v League of Legends čistě českým týmem, tato cesta se v minulosti organizaci mnohokrát vyplatila a je jasným znakem pokusu o návrat na vrchol domácí scény. Jak se týmu bude dařit můžete sledovat již začátkem října na zimním turnaji Mastercard Hitpoint Winter!


Zdroj úvodní fotografie: eSuba

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč