FIFA

Další posila do Slovácka! 1.FC Slovácko eSports bude reprezentovat také Kordas

Další posila do Slovácka! 1.FC Slovácko eSports bude reprezentovat také Kordas
25. 2. 2021
  |  

Talentovaný FIFA hráčů objevuje domácí scéna celou řadu a tak není divu, že stále můžeme vidět nová angažmá v zajímavých týmech. Jedním z nich je i 1.FC Slovácko eSports, které ve spojení s eEriness angažuje po hráčích Domito a Modri dalšího do party.

Spojení fotbalových klubů s agenturami nebo esportovými organizacemi není ojedinělou záležitost a nejde pouze o ta největší jména jako SuperSlavia esports ve spojení s BRUTE nebo agenturou Grunex zastupovaná Sparta eSports, na Hané vstoupila Sigma Olomouc do esportu díky organizaci eKoVy a v prosinci se také podobná dohoda upekla na Slovácku. 

Radim Skála zastupující eEriness vymyslel spolupráci s 1.FC Slovácko a ve svém vyjádření zdůvodňoval výběr moravského klubu na základě kvalit, podobné filozofie, týmovým barvám i poloze. Kompletní vyjádření z prosincového oznámení najdete na oficiálním webu fcslovacko.cz.

Po oznámení úvodních dvou jmen v sestavě, přibylo jméno třetí. Posilou týmu se stal FIFA Content Creater Pavel "GUDU" Chmela, od mala fanoušek Slovácka a rodák z nedalekých Napajedel, který bude plnit roli ambasadora celého projektu.

Další novinky na sebe však nenechaly dlouho čekat a již dnes má Slovácko o hráče navíc.


Včera večer se na sociálních sítích objevilo další jméno, které bude barvy Slovácka ve FIFĚ reprezentovat. Sestavu doplňuje Jakub "Kordas" Koryťák, což na sociálních sítích vzbudilo velmi pozitivní ohlas i od dalších jmen domácí FIFA scény. K angažmá gratuloval sparťanský TheJohny i hráč Teplic Aubik. Dostanou se hráči Slovácka mezi elitu tuzemské scény? 

Hráči 1.FC Slovácko eSports:
  • Kordas
  • Domito
  • Modri
Zdroj úvodní fotky: 1.FC Slovácko eSports
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.