CS:GO

Kontrakt Dominika "NIO" Maxiana skončil. Bývalý hráč ENTERPRISE se dívá po nových možnostech

Kontrakt Dominika "NIO" Maxiana skončil. Bývalý hráč ENTERPRISE se dívá po nových možnostech
22. 6. 2022
  |  

Dominik "NIO" Maxian měl být velkou náhradou za Davida "forsyy" Bílého v ENTERPRISE. Opak byl však pravdou a talentovaný slovenský hráč neuspěl. V těchto dnes podle všeho skončil jeho kontrakt a přichází možnost hledání nových nabídek.

Když v lednu 2022 opustil barvy ENTERPRISE sniper David "forsyy" Bílý, rozjely se různé pochybnosti o tom, zda tým najde adekvátní náhradu. Pokusem mělo být angažmá Dominika "NIO" Maxiána, který v té době dostal šanci ukázat se po měsících bez většího angažmá.

V týmu ENTERPRISE, respektive v jeho aktivní soupisce však slovenský hráč vydržel jen měsíc, a následně se z týmu poroučel. Až do současnosti mu trval platný kontrakt, čemuž by měl být nyní konec.

"Finally out of contract and I’m looking for international or local offers pref. as an awp but can also fill as rifler. Contact me here via DM or steam. RT’s highly appreciated!," uvedl slovenský hráč NIO na svůj Twitter.

Nezbývá než věřit, že Dominik "NIO" Maxian velmi rychle najde nové angažmá a opět jej uvidíme nejen na serverech proti domácím týmům.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport