CS:GO

Končí Kozlik v eSubě?! V týmu figurují stinx nebo heikkoL

Končí Kozlik v eSubě?! V týmu figurují stinx nebo heikkoL
3. 4. 2023
  |  

Na portále ESEA se u profilu týmu eSuba začaly dít věci. Sestava se zdá prochází řadou změn a v týmu by neměl pokračovat veterán Jiří "Kozlik" Kozel. Naopak se zdá, že se přidají heikkoL nebo stinx.

Je to teprve měsíc od chvíle, kdy eSuba oficiálně představila svůj nový CS:GO line-up, který vzešel z původní soupisky eSuba Youngsters. Zdá se, že neúspěšná počínání v Tipsport CS:GO Praha a další okolnosti přiměly vedení rychle jednat.

Na profilu týmu v rámci ESEA Intermediate, jejíž 45. sezona startuje za pár dní, totiž došlo dnes, v neděli 2. a pondělí 3. dubna 2023 k několika změnám v rosteru. Tým opustili, kromě bývalého manažera Štěpána Macha, také hráči Petr "iNte-" Sehnal a Jiří "Kozlik" Kozel.

Naopak roster doplnila zkušená dvojice Matěj "stinx" Štorek a Kristián "heikkoL" Garbera, kteří prošli řadou angažmá na domácí scéně, včetně reprezentace organizací jako ENTERPRISE (stinx) nebo Dark Tigers (heikkoL). Přidal se také Alexandr "Wanty" Ambróz z managementu eSuby.

Jde jen o manévr a eSuba chystá něco většího? Informace nejsou stále oficiálně potvrzeny a situace se může změnit. Dění okolo týmu budeme tak i nadále sledovat.

Zdroj úvodní fotografie: eSuba

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.