Dota 2

Komunitní LanCraft Dota 2 Cup jde do play-off. Boj o účast na Comic-Conu začíná dnes

Komunitní LanCraft Dota 2 Cup jde do play-off. Boj o účast na Comic-Conu začíná dnes
27. 3. 2022
  |  

Již dnes, tedy v neděli 27. března, startuje play-off komunitního Dota 2 turnaje, z něhož se nejlepší celky ukáží v rámci offline finále na Comic-Con Prague 2022.

Šestka domácích Dota 2 týmů zůstává v soutěži Dota 2 Community League. Mezi největší favority na postup na offline finále, které se odehraje na Comic-Con, budou bezpochyby patřit týmy ze Sazka eLEAGUE MINDCAT nebo Sazka.INAE, kteří oznámili v týdnu soupisku Rozbíječů pro letošní ročník největší domácí Dota 2 ligy. 

Ještě před startem Sazka eLEAGUE však týmy projdou testem v podobě play-off komunitní soutěže od LanCraftu. Dnes startuje play-off Upper Bracket dvěma zápasy.
Pavouk play-off Dota 2 Community League | Zdroj: LanCraft
Od 15:00 můžete dnes sledovat souboj mix týmů v prvním zápase a následně bitvy organizací MINDCAT a Sazka.INAE. Vítězové zápasů míří do finále Upper Bracket, což v kontextu znamená TOP 3 a tedy jen krůček od offline finále.

Lower Bracket, ve kterém nastoupí L2P a DGG, kteří se utkají s poraženými Upper Bracketu, začíná 10. dubna. Samotné offline finále v Praze proběhen 24. dubna 2022.



Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport