CS:GO

Komentátor Mishek rozpoutal "Twitter přestřelku" s hráči SINNERS. Vše vyvolala jediná fotka panáku

Komentátor Mishek rozpoutal "Twitter přestřelku" s hráči SINNERS. Vše vyvolala jediná fotka panáku
19. 4. 2022
  |  

V bublině tuzemských fanoušků esportu, zejména CS:GO, se rozjela během úterý solidní slovní přestřelka, která rozdělila komunitu na dva tábory. Vše rozpoutala fotka SINNERS s "panákem" vodky, na kterou upozornil komentátor Michal "Mishek" Kabele.

„Já jenom doufám, že sportovci, kteří letí hrát o Major, nechlastají už na cestě,“ rozjel své prohlášení na Twitteru komentátor Michal "Mishek" Kabele, čímž rozpoutal velkou diskuzi nad (ne)profesionalitou, tím co by hráči měli nebo neměli postovat na sociální sítě apod. Příspěvek přišel v reakci na fotku z Instagramu hráčů SINNERS s "panákem" alkoholu před odletem do Rumunska. „Borci, druhá stories, která na člověka vyskočí potom, co se ráno probudí je s vodkou. Spousta hráčů na scéně si stěžuje, jak to u nás není profesionální, a když přijde něco takového, tak se hned urazíte. Nebyli jste všichni na Vyšehradu? tak víte jak to nemá vypadat,“ doplňoval svůj příspěvek Mishek v době, kdy celá diskuze byla v pokročilé fázi.

Do diskuze se postupně přidávali další a další z domácí scény, nejen komentátoři, fanoušci, manažeři, ale i samotní hráči. Většina reagovala vůči příspěvku kriticky, někteří se však vyjádřili proti.

„Reprezentovat sameho seba treba aj mimo hry, neviem ci by nejaka matka chcela vidiet ako svoje 12 rocne decko sleduje niekoho, kto o 8 rano si dava vodku a v dnesnej dobe ich sleduje kadekto na socialnych sietiach. Nech si kludne da 3x, ale nemyslim si, ze to treba ukazovat,“ uvedl legendární slovenský hráč Ladislav "GuardiaN" Kovács v jednom z komentářů.

V emocích tak přicházela nejen celá řada, někdy i dost náhodných, komentářů, ale také meme a reakcích na dalších profilech, příspěvkem se prezentoval jak další z komentátorů, Jiří "Johanides" Bananides, tak CEO SINNERS, který uvedl: „Myslim, ze nejhorsi co hrozi je, ze kluci budou mit behem zitrejsiho media day dobrou naladu.“  

Na jedné straně tak stáli více méně zastánci názoru "postovat si může kdokoliv cokoliv", na straně druhé pak ti, kteří souhlasili s názorem "vzor to nemusí být ideální".

Kompletní Tweet, včetně všech komentářů naleznete stále na Twitteru @Mishektv. Názor si tak každý může udělat sám. 

Zdroj úvodní fotografie: Sazka eLEAGUE  / CNC

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.