CS:GO

Kolotoč se rozjel a první změny jsou oficiální. EIQ drží tým s AJTTem a MoriiSkem pro Bratislavu

Kolotoč se rozjel a první změny jsou oficiální. EIQ drží tým s AJTTem a MoriiSkem pro Bratislavu
22. 4. 2023
  |  

Se druhou zastávkou domácí turnajové série Tipsport Road to MČR se rozjel i přestupový kolotoč, ve kterém hlavní roli plní eEriness a Entropiq. V akci bude také Lukáš "capseN" Koláčný.

Turnajová série Tipsport CS:GO Bratislava 2023 dostává zajímavé obrysy hned při startu otevřených kvalifikacích, kterých se opět účastní řada zajímavých jmen, ať již hráčských, tak týmových. Logicky s tím jsou tak spojeny i přestupy mezi týmy.

Tým Entropiq do uzavřené kvalifikace vyšle stejnou sestavu, s jakou neuspěl ve skupině Tipsport CS:GO Praha I., s jedinou výjimkou. Odcházejícího Rutka, který míří do eEriness, nahradí Jan „pandi7o“ Holák, tedy původní zamýšlená volba pro Entropiq. Tento hráč však nakonec v zimě začal "pouze" v Entropiq Future.

Po bratislavské zastávce navíc Entropiq opustí i Moriisko a je takřka jisté, že hlavní sestava na domácí scéně, kde je potřeba mít minimálně 3 hráče z Česka nebo Slovenska, pokračovat nebude. 

Logicky tak pohled směřuje i k Entropiq Future, kde uvidíme navíc v sestavě mj. Rasmuse "kreaz" Johanssona, který hrál naposledy na domácí scéně právě za eEriness. V tomto týmu ale naopak nastoupí hráči jako capseN a Adejis.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.