League of Legends

Klíčové duely v Masters přichází, eSuba potřebuje porazit GLORE

Klíčové duely v Masters přichází, eSuba potřebuje porazit GLORE
27. 2. 2024
  |  

Mastercard Hitpoint Masters čeká první klíčový týden postupových bojů, do nějž se stále mohou zapojit všechny zúčastněné týmy. Ligou uprostřed hracích kol hýbou vyhazovy hráčů, výměny v soupiskách a další kontroverze.

Jediným týmem v bezpečí je Entropiq, ten sedí dál na vrcholu tabulky s prozatímním skóre 9-1 a měl by vítězně navazovat proti Sigmě Olomouc a EU Saviors. Pro druhé GLORE ale situace zajímavě zkomplikovala.

Ačkoliv nic problémy týmu nenaznačovalo, prohra proti EU Saviors v posledním kole může být riskantní pro postupové šance. Výrazně napoví souboj proti eSubě v úterních 19 hodin, který může dostat GLORE do problémů a eSubu zpět do hry. Modrá krev by poté potřebovala porazit také UNiTY.

Mastercard Hitpoint Masters | Zdroj: Leaguepedia

Sigma Olomouc si bude po těžkém zápase s Entropiq pravděpodobně moct trošku oddechnout proti Dynamu Eclot, které je poslední s dlouhou sérií proher. BRUTE proti Dynamu týden zahájí a proti GLORE skončí, i zde půjde o důležitý duel pro postupové šance obou týmů.

EU Saviors do zápasů půjdou se zcela novou soupiskou, padáka dostalo všech pět hráčů. Esuba vyměnila toplanera Lunddorfa za Bobistu, který se do týmu vrací zachránit zatím nejhorší sezonu v historii organizace.

Klíčové zápasy v Masters sledujte na Twitchi Hitpointu v úterý a v pátek od 16 hodin.


Zdroj úvodní fotografie: Hitpoint

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč