CS:GO
League of Legends
FIFA

Spouští se projekt Esport Academy, za kterým stojí majitel Esports Repre

Spouští se projekt Esport Academy, za kterým stojí majitel Esports Repre
23. 2. 2021
  |  

Tomáš Klečka přidává ke svému projektu agenturního zastupování hráčů Esports Repre také výukový program pro hráče.

Doposud stál za projektem Esports Repre, agentury zastupující řadu domácích hráčů a týmem Repre Gold, teď přidává Tomáš Klečka do svého portfolia také výukový program Esport Academy, ve kterém spojuje síly se zajímavými předními trenéry, analytiky a bývalými hráči.
 
Pro svoji další aktivitu se Tomáš Klečka spojil primárně s Petrem "uno" Lipowskim, nicméně při tvorbě výukového programu jako první neuvidíme možnost registrace do CS:GO akademie, respektive možnost sledovat primárně videa z této hry, ale naopak z League of Legends.

Populární MOBA hra dostala nejspíš i díky tomu, že agentura Esports Repre zastupuje primárně hráče z této oblasti.

Přirozená snaha hráčů se neustále zlepšovat a také sen mnoha gamerů stát se profesionálem nás přiměly k myšlence vytvářet také v česko-slovenském prostředí online výukové kurzy v nejhranějších počítačových, konzolových nebo mobilních hrách
První kurz zaměřený na League of Legends dali dohromady dva zkušení borci domácí scény. Tomáš "Mortche" Anděl, bývalý Toplaner v několika předních domácích organizací, v současnosti komentátor a analytik, kterého doplňuje Radim "Zizou" Zaoral, trenér dlouhodobě nejúspěšnější organizace eSuba.

Radim "Zizou" Zaoral zároveň dodává: „Aby se hráčům dařilo dlouhodobě se zlepšovat a dosáhnout na nejvyšší úroveň Challenger, je nutné dodržovat základní postupy a doporučení, jak se hru učit. Je to komplexní problematika a nelze spoléhat, že v obrovské konkurenci uspěje hráč s jednou či dvěma dovednostmi."

Videa se v kurzu pohybují od 5 do 10 minut a celkově si tak člověk přijde na více než hodinu obsahu, která mu má pomoci ve zlepšení mechanických dovedností a přemýšlení nad hrou nejen dílčími kroky, ale i jako celkem.

Projekt již počítá s rozšířením o více her, v Counter-Striku by své znalosti měli předávat kromě výše zmíněného una také, Lukáš "vergil" Majerik a bývalý hráč SINNERS Hubert "Cannie" Ludwig. Připojit by se měl také Lukáš "T9Laky" Pour, reprezentant Viktorie Plzeň ve FIFĚ.
 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.