CS:GO

kinzo končí v Cryptově. Ostravská organizace se rozloučila s In-game leaderem po roce spolupráce

kinzo končí v Cryptově. Ostravská organizace se rozloučila s In-game leaderem po roce spolupráce
15. 12. 2022
  |  

Marek "kinzo" Bílek skončil v CS:GO sekci ostravské organizaci Cryptova. Vedení vydalo prohlášení o ukončení spolupráce s dosavadním in-game-leaderem, který ji dovedl ke 4. místu z MSR a také ke skalpu SINNERS na MČR.

Marek "kinzo" Bílek
Zkušený český In-game leader přišel do Cryptovy letos v zimě, kdy posílil chystanou sestavu, se kterou měl tým za cíl získat pozici na hraně TOP 5 z česko-slovenských týmů, což se s postupem času také povedlo.

Od začátku to však neměl vůbec snadné, přesto se mu podařilo získat společně se spoluhráči bronz ze Sazka eCUP Spring 2022 a také z mezinárodního turnaje SDTV Invitational Series 2. Vzestup přišel po změnách v sestavě ve druhé polovině roku, kdy se týmu podařilo uhrávat konkurenceschopné výkony také v rámci offline akcí.

Poděkování přišlo ze strany vedoucího herních sekcí organizace Cryptova, Viktora Ustyanoviče: “Markovi patří obrovský dík za práci, kterou pro tým odvedl. Stal se součástí organizace na celý rok 2022 a má velký podíl na úspěchu, kterého CS:GO sekce Cryptovy za toto období dosáhla. Osobně si myslím, že vyrostl nejen herně, ale i jako člověk, což je tou největší devízou do budoucna. Naše cesty se sice rozcházejí, ale jménem Cryptovy mu všichni přejeme mnoho štěstí, nejen v případném novém angažmá, ale taky v životě.” 

Důvody konce spolupráce uvedeny nejsou, ale dá se předpokládat, že by management chtěl dát sestavě před novým rokem nový impuls, otázkou je, zda jej sestava potřebuje zrovna na této pozici.

Nejsou ani informace o případném příchodu do týmu, organizace pouze uvedla, že o dalším postupu ve snaze kádr co nejlépe doplnit, bude informovat.

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport