CS:GO

Konec! KETUBOR definitivně skončil s trénováním

Konec! KETUBOR definitivně skončil s trénováním
7. 4. 2021
  |  

Michal "KETUBOR" Csontoš se po svém konci v SINNERS, rozhodnutí žít v Austrálii, odhodlal také ke konci kariéry. Nechává po sobě neoddiskutovatelnou práci.

Jeden z historicky nejlepších hráčů, trenérů a osobností, které domácí CS:GO scéna kdy vyprodukovala, končí svoji kariéru. Poslední štací byl pro Michala "KETUBOR" Csontoša domácí tým SINNERS, který trénoval na dálku z Austrálie, což byl jedním z důvodů nedávného konce kariéry.

Více než desítka triumfů z nejrůznějších akcí, několikanásobný vítěz MČR i MSR nebo ESL Mistrovství Česka a Slovenska. Na domácí scéně vyhrál téměř vše, co šlo, ať již jako hráč nebo posléze trenér. Byl nedílnou součástí úspěchu eXtatus před několika lety. Měl důležitý podíl na rozvoji jednoho z nejlepších slovenských hráčů, Davida "frozen" Čerňanského. 
Skvělá cesta KETUBORa, který si za svoji kariéru vyzkoušel mnohé, je tak u konce. 7 let strávil v roli hráče, 5 dalších jako trenér, který vedl ty nejlepší v Česku a na Slovensku, dokonce i australský tým Paradox Gaming, jemuž pomohl téměř až k elitě místního regionu.

Upřednostnění osobního života, rodiny a budování zázemí před dynamicky se vyvíjejícím fungováním esportu je logickou volbou. Michal "KETUBOR" Csontoš i tak zůstane velkým vzorem spousty domácích trenérů i hráčů a kdo ví, třeba se milovanému Counter-Striku zase jednou vrátí.



Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.