CS:GO

Kdo nastoupí za SINNERS? Vypadá to na opětovné pouto dvojice Tomkeejs a beastik1

Kdo nastoupí za SINNERS? Vypadá to na opětovné pouto dvojice Tomkeejs a beastik1
27. 5. 2022
  |  

SINNERS jsou bez Adama “NEOFRAG” Zouhara, jedné z největších hvězd domácí scény. Kdo po něm zaplní jméno v CS:GO sestavě? Vypadá to, že se do pozice hráče, minimálně na nějakou dobu, vrátí Tomáš "Tomkeejs" Tomka.

Kdo za Adama "NEOFRAG" Zouhara, který dal SINNERS sbohem? Možností by se v teoretické rovině nabízela celá řada od dalšího velkého přestupu až po angažmá některého z mladých talentů domácí scény, který byl dostal velkou šanci. SINNERS nakonec volí svého dosavadního trenéra Tomáše "Tomkeejs" Tomku.

Čtyřiadvacetiletý Tomáš "Tomkeejs" Tomka naposledy působil jako hráč v týmu Inside Games a předtím dlouhé měsíce v Dark Tigers, se kterými byla spojena značná část jeho kariéry. Právě v těchto barvách zažil také úspěch jako hráč společně se současným IGL SINNERS, beastik1em.

V obou případech se bavíme o období před dvěma, třemi lety. Od té doby zvládl trenér české jedničky odskočit do Valorant světa, aby se následně vrátil k CS:GO a přebral právě SINNERS, což byla jeho premiéra v roli stratéga týmu. 

Tomkeejs si příležitostně hraní v SINNERS vyzkoušel, když bylo v minulosti potřeba, aby zaskočil. Každopádně to nebylo dlouhodobého rázu. Nyní to však vypadá, že by se na serveru jako aktivní hráč mohl objevovat častěji, minimálně do léta.

„Místo NEOFRAGA bude v týmu hrát prozatím trenér Tomáš "tomkeejs"Tomka. O budoucí náhradě se bude jednat hlavně o CS:GO “prázdninách”, které trvají od července do poloviny srpna,“ uvádí SINNERS ve své tiskové zprávě k přestupům.

Čtyřiadvacetiletého trenéra tak čeká návrat na aktivní server v zajímavé konfrontaci, mj. v očekávaném play-off Sazka eLEAGUE, kde SINNERS míří za 5. triumfem. 

Zdroj úvodní fotografie: @PGL

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.