CS:GO

Kdo je nový trenér Entropiq Prague? Srb vedl historicky FATE nebo 4glory

Kdo je nový trenér Entropiq Prague? Srb vedl historicky FATE nebo 4glory
12. 8. 2022
  |  

Tým Entropiq Prague se chystá na druhou polovinu sezony ve velkém stylu. Jednou ze změn, kterou by měl tým udělat, je zisk nové posily na pozici trenéra. Zatím neoznámen, ale na HLTV figurující, je Mihajlo "feedme" Petrović.

Organizace Entropiq potenciálně nového trenéra CS:GO sekce "Prague" ještě neoznámila, ovšem na portále HLTV už figuruje. Konkrétně jde o srbského trenéra Mihajlo "feedme" Petrović, který v minulosti vedl už celky jako 4glory nebo FATE. Zkušenosti má tedy zejména z bulharské scény.

Sedmadvacetiletý trenér vedl v letonším roce tým Coalesce, se kterým se však rozloučil v polovině července, tedy po konci první části sezony. Následně na sociálních sítích uvedl, že je free agent a hledá nové nabídky. Toho dost možná chtěla česká organizace využít.
Pokud by se změna potvrdila zároveň tak tým opustil João "horvy" Horvath, šlo by o pouze několika měsíční angažmá. Dosavadní brazilský trenér totiž přišel do organizace ve druhé polovině května.

Pod vedením trenéra feedme by měl tým Entropiq Prague nastoupit dnes odpoledne do closed kvalifikace turnaje CCT Central Europe Series #1. V prvním zápase večer od 19:00 se tým postaví BLINK. Přímý přenos je možné sledovat na Twitch kanále CCT_EN.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.