CS:GO

Kdo je Deyvid "h4rn" Benchev? Nová posila ENTERPRISE jako kat SINNERS a nadstandardní bulharský hráč

Kdo je Deyvid "h4rn" Benchev? Nová posila ENTERPRISE jako kat SINNERS a nadstandardní bulharský hráč
15. 5. 2022
  |  

Organizace ENTERPRISE představila nové posily v CS:GO sekci. Jednou z nich je i zajímavý bulharský hráč Deyvid "h4rn" Benchev. O koho jde?

Jednadvacetiletý bulharský hráč Deyvid "h4rn" Benchev vyletěl na profesionální scénu v létě 2020, kdy jej angažoval tým FATE Esports. V bulharsko-jordánské organizaci vydržel sniper do začátku roku 2021, kdy přestoupil do BLUEJAYS. V dalším celku vydržel jen několik týdnů a v polovině roku 2021 zamířil do Team Fiend.

Právě častá změna dresu může být jedním z rizik angažování jinak velmi zajímavého prospectu. Na druhé straně stojí zkušenosti z bulharské, ale i evropské scény a očividně hlad po úspěchu.

Ve statistikách si Deyvid "h4rn" Benchev dlouhodobě připisuje kladné K/D, impact killy na samotnou hru a v neposlední řadě jeho HLTV rating proti jakékoliv kategorii týmů převyšuje hodnotu 1,02.

Dobré vzpomínky na SINNERS

V září 2021 se dokázal hr4n s týmem FATE kvalifikovat do turnaje TWR Eastern European Masters: Fall 2021. Možnost kvalifikovat se na BLAST Premier: Fall Showdown 2021 byla velkým lákadlem pro spoustu celků, také pro českou jedničku SINNERS.

FATE a SINNERS se střetli ve finále turnaje, jehož vítěz mířil na zmíněný podzimní BLAST. Byl u toho také jednadvacetiletý AWP hráč hr4n a patřil k nejlepších na serveru. 

Zdroj úvodní fotografie: @V4FSF

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.