League of Legends
LoL Worlds

Kde v sobotu sledovat Worlds? V Praze Reload. Co Tribunal v Brně?

Kde v sobotu sledovat Worlds? V Praze Reload. Co Tribunal v Brně?
2. 11. 2021
  |  

Už v sobotu přijde na řadu finálová BO5 série mezi DWG KIA a Edward Gaming. Na jakých esportových místech se dá sledovat finále Worlds?

Finále světového šampionátu v League of Legends přitáhne k obrazovkám po celém světě miliony fanoušků. Populární jsou také "Watch-party", tedy domluvené sledování specifického programu, v tomto případě Worlds 2021, skupinou lidí.

A obdobné společné sledování plánují také různá místa v Česku. V Praze je jedním z míst, které oficiálně oznámilo společné sledování při příležitosti finále Worlds 2021, je pražská herna a esports bar Reload. Ten uspořádá celodenní program, který kromě nejlepšího League of Legends doplní také coplayerky přímo na místě. Více o sledování v Reloadu najdete na Facebook eventu.
Nabízí se také další místa v Česku, zejména pak v Brně jako Tribunal - esports bar nebo L2P Café & Bar. První jmenovaný podnik dokonce už sledování Worlds pořádal, zejména pak zápasy MAD Lions, které sledoval plný podnik nedalo brněnského parku Lužánky. Stejně tak zde bylo možné sledovat sobotní semifinále mezi T1 a DWG KIA. O finálovém klání informuje také Tribunal, který během úterního dopoledne vytvořil speciální Facebook událost.

Pokud víte o nějakém dalším místě, kde budete Worlds sledovat a mohou se přidat ostatní, napište nám na esport@sazka.cz a rádi článek doplníme.

Zdroj úvodní fotografie: RIOT Games / LoL Esports

Author photo
Redakce Společná práce redakce Sazka Esport