League of Legends

Kamilius v dalším LFL supertýmu, potká se s korejským talentem

Kamilius v dalším LFL supertýmu, potká se s korejským talentem
16. 11. 2023
  |  

Slovenský support Kamilius bohužel ani v dalším roce nebude ze startu součástí nejvyšší evropské ligy LEC, přesto má ale naději udržet se těsně za ní, tedy na vrcholu francouzské LFL.

Mizí strach, že by jeden ze dvou nejlepších slovenských hráčů současnosti skončil bez kvalitního angažmá, i bez LEC se totiž dle papírových očekávání můžeme těšit na Kamila bojujícího o prestižní trofeje. Měl by totiž zamířit do nové organizace Gentle Mates.

Ta má už od svého vstupu do LFL velké ambice a sestava, která se pod organizací známých francouzských influencerů sešla, bude jednou z největší hrozeb EMEA ekosystému. 

Kamilius a Bao přestupují do Gentle Mates | Zdroj: Sheep Esports
Do týmu míří bývalý marksman DRX Bao, který v Evropě platí za obrovský talent, před Noahem se o něj zajímal i Fnatic, předtím vyhrál s Istanbul Wildcats EMEA Masters. Trojice Ragner, White a Eika platí za absolutní LFL špičku, s LDLC posbírali mnoho titulů, úspěch v EMEA jim ale stále chybí.

Tým bude automaticky platit za favorita LFL i EMEA Masters, pokud splní očekávání, může hráče včetně Kamilia posunout definitivně do LEC. Kamilius tak nemusí smutnit, v ambiciózním projektu bude mít mnoho prostoru k růstu i výsledkům.


Zdroj úvodní fotografie: LFL

Author photo
David Vogel Komentátor, analytik a B+ tier ukulele hráč