League of Legends

Kamilius bez LEC, ale v ERL supertýmu? Kam míří slovenský support?

Kamilius bez LEC, ale v ERL supertýmu? Kam míří slovenský support?
12. 11. 2022
  |  

Kamil byl podle dostupných informací velmi blízko LEC, ale nakonec bohužel pro jarní sezónu zůstal za branami nejvyšší evropské soutěže. Zájem měly celky Excel, SK Gaming a MAD Lions. Situace ale zase tak temná není, nejlepší slovenský support totiž rychle našel více než zajímavé útočiště.

Zůstane ve francouzské LFL, tedy nejkvalitnější evropské regionální lize, ve které s týmem Gameward v minulé sezóně skončil čtvrtý a na EU Masters došel až do semifinále. Tentokrát bude hájit barvy Team GO, který prošel kompletní přestavbou a nezůstal jediný hráč ze sestavy, kterou jsme mohli sledovat živě v Praze na Prague Champs.

Nyní se jedná o možný ERL supertým, protože Kamila doplní veliká jména evropského regionálního ekosystému. Na toplane dorazil Ragner, dvojnásobný vítěz LFL s LDLC.OL a hráč, který také jen těsně neprošel cutem do LEC. V jungli dostal důvěru litevský osmnáctiletý talent Lyncas, který vyhrál NLC s Dusty.

Bývalá sestava Team GO na Prague Champs | Zdroj: Mastercard

Nejzajímavější posila přícházi na midlane, z Ameriky se do Evropy vrací Toucouille, dvojnásobný francouzský mistr a světlá stránka průměrného týmu LCS Flyquest. Na botu pak přinese LEC zkušenosti marksman Jezu, který s SK Gaming za čtyři splity ve špičkové soutěži úspěchu nedosáhl, výkony ale podával slušné.

Tým by měl patřit mezi absolutní ERL špičku a jeho cílem je vítězství v LFL i EU Masters. Oboje by mohlo Kamila posunout do LEC, držme tedy Team GO palce.

Author photo
RIFTCZECH Český podcast o domácím i světovém dění v League of Legends