CS:GO

Již tento víkend proběhne online kvalifikace na amatérský turnaj ROCKSTAR PEEK

Již tento víkend proběhne online kvalifikace na amatérský turnaj ROCKSTAR PEEK
19. 1. 2023
  |  

Esportová organizace SINNERS si pro své fanoušky připravila společně se svým sponzorem, společností Rockstar, čistě amatérský 5v5 turnaj s názvem ROCKSTAR PEEK. Online kvalifikace začíná již tento víkend.

Hříšníci se rozhodli vytvořit pro česko-slovenské fanoušky oficiální amatérský turnaj, v němž budou moci hráči zkusit, jaké to je být profesionálem alespoň na malou chvíli. Spojili se s jedním ze svých partnerů a společně vytvořili turnaj ROCKSTAR PEEK s celkovým prize poolem 30 000 Kč.

ROCKSTAR PEEK je rozdělen na dvě části. Nejdříve se jednotlivé týmy utkají v rámci víkendové online kvalifikace, která začíná tuto sobotu 21. ledna v 17:00. Nejlepší čtveřice se ze single elimination BO1 pavouka probojuje na LAN finále, které se odehraje 4. února  v pražské Vodafone PLAYzone areně. Pro vítěze je připravena finanční odměna 20 000 Kč a víkendový pobyt na SINNERS Bootcampu.

Do turnaje se můžete se svými přáteli přihlásit až do čtvrteční půlnoci na platformě challengermode, na níž bude celý turnaj probíhat. Na stejném místě naleznete také všechna pravidla.

Author photo
David Hendrich CS:GO observer, nadšenec do sportu a esportu.