CS:GO

Již 3. CS:GO sestava? Entropiq oznámili academy soupisku Future složenou z mladých talentů

Již 3. CS:GO sestava? Entropiq oznámili academy soupisku Future složenou z mladých talentů
4. 3. 2022
  |  

Jen velmi málo domácích organizací se může chlubit tím, že má rovnou 3 CS:GO sekce. Tu 3. dnes oznámili Entropiq, kteří představili academy sestavu složenou z mladých hráčů. Příznačný název týmu je Entropiq Future.

Projekt Entropiq Future spatřil v pátek světlo světa. Česká organizace se do svého ekosystému rozhodla přidat i academy sestavu tvořenou mladými, perspektivními hráči, kterou pojmenovala Entropiq Future.

Právě sázka na budoucnost, z níž vychází také název sestavy, může být stěžejní v esport strukturách, které právě nabízí možnost prodeje mladých a perspektivních hráčů do zahraničních organizací. Zejména pak, pokud už hráči mají zkušenost z nějaké organizace či ze zajímavého angažmá. Což může, ale nemusí, být důvodem, proč se Entropiq takto rozhodli.
Hráči academy týmu Entropiq Future | Zdroj: sociální sítě Entropiqteam
Entropiq jdou do světa s mladíky po vzoru spousty zahraničních organizací, za zmínku stojí týmy NAVI Junior, MOUZ NXT nebo Young Ninjas, kteří se již účastní tier 2 / 3 evropských turnajů, kde narážejí na sestavy česko-slovenských organizací.

Mladíci zřejmě i dle věku a restrikcí různých turnajů zamíří zejména do open kvalifikací turnajů, kde se mohou účastnit i ostatní sestavy, případně pak do nižších lig na domácí scéně, kterých je celá řada. Zřejmě, pokud bude možné, pustí se Entropiq Future také do soubojů v ESEA strukturách.

Sestava Entropiq Future:

  • Lukáš "luke" Vánský
  • Ruslan "woozzzi" Aliev 
  • Dominik "zyper_cs" Marček 
  • Ondřej "endru" Hampl 
  • Matej "matomi" Mišák

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.