CS:GO

Je tady první update v Eplayer CZ/SK CS:GO žebříčku. Největším skokanem jsou GLORE

Je tady první update v Eplayer CZ/SK CS:GO žebříčku. Největším skokanem jsou GLORE
5. 7. 2021
  |  

Portál Eplayer poprvé aktualizoval svůj CS:GO žebříček, do kterého se projevily mj. výsledky 1. Splitu Sazka eLEAGUE.

Portál Eplayer po vzoru světového žebříčku HLTV.org přišel s vlastním, který monitoruje turnaje, do kterých se tuzemské týmy zapojí. Na základě různých koeficientů a kategorií turnajů pak týmy získávají body, které je při aktualizaci posouvají výše, případně kvůli nim celky klesají.

Dnes přišla další aktualizace, která zamávala také v pořadí mezi nejlepšími. Neohroženou jedničkou jsou nadále SINNERS, kteří triumfovali i v letošním splitu Sazka eLEAGUE, postoupili skrze ESEA Premier do dalšího ročníku ESL Pro League a vzorně reprezentovali domácí CS:GO scénu na zahraničním poli.

Pořadí se mění však za nimi. Zatím co vítěz jarní COOL Ligy, tým Entropiq Prague si svoji pozici uhájil, ENTERPRISE ze 3. místo klesají na místo 4. Na pomyslné bedně je střídá trochu překvapivě eSuba, která kupříkladu vypadla v Sazka eLEAGUE již ve čtvrtfinále. Na druhou stranu to byla právě eSuba, která si poradila s EP ve finále AORUS MČR Tour 2021, o čemž jsme včera večer informovali.
Nadále sledujeme progres DEFEATERS na 5. místo a za nimi Dark Tigers, kteří budou hrát po výborně zvládnuté baráži podzimní split Sazka eLEAGUE.

Největším skokanem jsou ale bezpochyby GLORE, kteří si to z 13. místo namířili do první desítky. Rovnou na 8. pozici.

Tím, že do červnového bodování byly započítány i různé komunitní domácí akce a kvalifikace, vidíme velký progres méně známých, amatérských nebo poloprofesionálních celků. Do bodování byly mj. započítány kompletní kvalifikace a finálové eventy AORUS MČR Tour, REPUBLEAGUE nebo Polish Esport Cup, který ovládli Entropiq Prague.

Pořadí TOP 10 v Eplayer CZ/SK CS:GO rankingu:

  1.  SINNERS
  2.  Entropiq Prague
  3.  eSuba
  4.  ENTERPRISE
  5.  DEFEATERS
  6.  Dark Tigers
  7.  Dynamo Eclot
  8.  GLORE
  9.  Nedocenené Talenty
  10.  UNIVERSE  
Kompletní pravidla bodování nebo celkový ranking je možné najít na oficiálních stránkách eplayer.cz.
Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.