CS:GO

Jak dopadne situace v Dynamo Eclot? Martin "Happy" Čepek by mohl být zajímavým artiklem

Jak dopadne situace v Dynamo Eclot? Martin "Happy" Čepek by mohl být zajímavým artiklem
8. 12. 2022
  |  

Za Dynamo Eclot nastupuje mladý hráč Martin "Happyy" Čepek, který nahradil absentujícího Lukáše "capseN" Koláčného. Může dojít na trvalou změnu? A jak zajímavým artiklem hráč je?

Česká organizace Dynamo Eclot už před časem oznámila chystané změny v CS:GO týmu. Konkrétně se jednalo o umístění Lukáše "capseN" Koláčného na přestupovou listinu, ten i přesto v sestavě pro další turnaje zůstal a dopomohl celku dokonce k předskočení SINNERS v HLTV žebříčku.

V posledních dnech a hodinách se však situace začala komplikovat, když zmíněný capseN oznámil, že si bere na pár dní vzhledem k rodinné situaci volno. Rychlou záplatou pro turnaje, kde to šlo, je aktuálně Martin "Happyy" Čepek.

Mladý, sedmnáctiletý, hráč za sebou nemá mnoho velkých angažmá, přesto však přes svůj věk ukazoval dobré výkony a výsledky už ve Fadee Gaming a včera byl v BO1 zápase s týmem Permitta jednoznačně nejlepším hráčem DNE. 

Z hlediska zajímavosti akvizice mladého talentu by byl Happyy jednoznačně dobrou volbou, ovšem je otázkou, zda si dokáže udržet výkonnost v tak velké konkurenci, jakou tier 2 scéna je a bude. Nezapomínejme, že ve stejné roli neobstál na jaře ani Dominik "NIO" Maxian v týmu ENTERPRISE. Nicméně se také může stát, že sedmnáctiletý Martin "Happyy" Čepek zůstane pouze v hledáčku Dynamo Eclot a do pozice snipera příjde jiná tuzemská hvězda. 

Dynamo Eclot čeká už dnes od 16:00 zápas v CCT Central Europe Series 4 proti nepříjemným HONORIS. V případě vítězství si navíc český zástupce zajistí nejrychlejší možnou cestou play-off, což by znamenalo velkou úlevu. 

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.