FIFA

Inside Media kromě FK Pardubice pod svá křídla berou také 1. FC Slovácko Esport

Inside Media kromě FK Pardubice pod svá křídla berou také 1. FC Slovácko Esport
24. 8. 2021
  |  

Velká novinka přiletěla z úterý na domácí FIFA scénu. Slovácko mění eEriness za Inside Media. Agenturu, která před nedávnem rozjela spolupráci s FK Pardubice.

Velké organizační změny hlásí 1. FC Slovácko, tedy FIFA divize uherskohradišťského klubu. Ten totiž mění spolupráci s organizací eEriness za Inside Media. Agenturu, kterou vlastní majitelé organizace Inside Games a zároveň od nedávna spolupracují s prvoligovými Pardubicemi.

Inside Media bude pro FC Slovácko fungovat jako konzultant a bude nastavovat správnou cestu ve světě esportu, píše tým v oficiální tiskové zprávě.
Pro tento rok jsme se však dohodli s klubem eEriness ukončit spolupráci. Moc jim děkujeme za jejich dosavadní spolupráci a uvedení našeho fotbalového klubu do světa esportu. Držíme jim palce ať mají mnoho úspěchů v následujících letech
Radim Skála
Manažer esportové divize 1. FC Slovácko
Slovácko aktuálně hledá talenty na domácí scéně, kteří by pocházeli z regionu tak, aby mohlo vedení esport divize držet tradici okolí Uherského Hradiště. Spolupráce by se tak přenesla také pravidelně na stadion, kde by se setkávali esport hráči s profesionálními fotbalisty a také fanoušky během prvoligových zápasů.

Naposledy 1. FC Slovácko esport reprezentovali kodaaas a modri, kteří však skončili.
První agenturní počin Inside Media bude moci vidět už tento týden. Tou první bude showmatch mezi streamerem a ambasadorem Slovácka Gudu proti zástupci FK Pardubice esport a streamerovi Dodgymu.

Zdroj úvodní fotografie: fcslovacko.cz

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.