League of Legends

Inside Games potvrdili soupisku pro Hitpoint Masters. Kromě Čechů v týmu uvidíme i 2 Poláky

Inside Games potvrdili soupisku pro Hitpoint Masters. Kromě Čechů v týmu uvidíme i 2 Poláky
9. 1. 2022
  |  

Již za necelých 10 dní startuje jarní část Hitpoint Masters 2022. Tradiční organizace Inside Games nebude chybět, dnes navíc oznámila soupisku s níž do ligy vyběhne.

Hitpoint Masters v roce 2022 by měla začít už 17. ledna, tedy od pondělí za týden. Mnoho informací o samotném startu a formátu ligy není, nicméně je velmi pravděpodobné, že bude kopírovat ostatní ERL soutěže, které nabírají s velkými jmény i na popularitě.

Inside Games nikdy neskrývali ambice a snahu konkurovat velkým jménům na tuzemské scéně, letos to však budou mít hráči tradiční organizace ještě o to složitější, že se do Hitpoint Masters přidali i Entropiq. Kteří také neskrývají velké evropské ambice.
Grafika k oznámení soupisky Inside Games LoL soupisky | Zdroj: insidegames.cz
V LoL sekci Inside Games pokračují na Topu Martin "Trungi" Trungel a na pozici junglera Petr "Demro" Jirovský. Stanislav "Staník" Hynka se přidává z týmu INAE a na spodní lince uvidíme polské duo Karol "Sheja" Bieszczad a Michał "Nero" Adamczyk.

"Ako je známe, jarný split začína celkom rýchlo a nebol čas, strácať čas. Mali sme veľa brainstormingov o tom ako sa bude ďalej tím vyvíjať. Rozhodli sme sa pre zmenu na midlane, kde sme z viac supportive midlane priniesli do tímu viac carry midlanera Staníka a botlane sme doplnili o mladého marksmana Sheju a supporta Nera," komentuje situaci trenér Lukáš "Stealshot" Hlavatý na webu insidegames.cz.




Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.