CS:GO

Inside Games "loupili" v GLORE! Organizace přetáhla kompletní CS:GO sestavu

Inside Games "loupili" v GLORE! Organizace přetáhla kompletní CS:GO sestavu
19. 1. 2022
  |  

Konec spolupráce na jedné straně, začátek na druhé. Sestava Naturala opouští GLORE a přestouvá se pro rok 2022 do Inside Games.

Účastník MČR 2021 a také baráže o Sazka eLEAGUE, organizace GLORE, si bude nejspíš muset hledat novou CS:GO soupisku. Roster, ze kterého vyčnívalo zejména jméno Peter "NaturalG" Turčan, se přesouvá po údajném vypršením kontraktu (pozn. red.: jak uvádí web insidegames.cz) do organizace Inside Games.

"Inside Games jsme si vybrali hlavně kvůli dobré komunikaci, rychle jsme našli společnou řeč a dohodli se na podmínkách. Je to zase něco nového a těšíme se,” komentoval přestup Peter "NaturalG" Turčan.



Návrat tradiční značky na CS:GO mapu tuzemské scény přichází po několika letech. V minulosti přitom v barvách IG působili hráči jako queztone nebo tomkeejs.

"Je to už přes rok, co jsme byli vidět na poli CS:GO a náš hlavní cíl pro tento rok je opět se vrátit do tohoto světa. Proto jsem velice rád, že se nám podařilo podepsat tuto sestavu, která je složena z nadějných talentovaných kluků, kteří již ukázali své kvality a můžeme od nich očekávat velké věci,” uvedl manažer Michal Filip v oficiálním vyjádřením na webu organizace.

Fanoušci Inside Games se mohou dočkat zajímavých možností, kde sledovat CS:GO sestavu. Tým se kvalifikoval do Sazka eLEAGUE 2022 a také si v loňském roce zahrál na zmíněném MČR, tudíž by něco podobného mohl zažít i letos.

Sestava Inside Games v CS:GO:

  • Peter "NaturalG" Turčan
  • Martin "StuFF" Opatovský
  • Samuel "SMK-" Kellner
  • Tamer "Shinkyy" Ghariba
  • Jakub "Cr1nged" Křížek

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.