League of Legends

Inside Games chystají pro děti esport camp v pražském Magenta Experience Center

Inside Games chystají pro děti esport camp v pražském Magenta Experience Center
19. 5. 2022
  |  

Magenta Experience Center společnosti T-Mobile bude hostit během začátku července League of Legends camp pro děti. Pořadatelem jsou organizace Inside Games (Inside Media).

Společnost T-Mobile představila před rokem nové prostory Magenta Experience Center. Na pražských Arkádách Pankrác nabízí prostor místo plné inspirace, zábavy nebo edukace, což je právě i důvodem spojení s možností příměstského tábora (esport camp). Obecně místo jinak nabízí co-working, herní zónu, podcastové studio a mnoho dalších technologických věcí.
Esport camp v Magenta Experience Center
Česko-slovenská organizace Inside Games přichystala pro rodiče mladých hráčů možnost unikátního příměstského kempu, který během pěti dní nabízí možnost edukace v oboru s cílem odnést si co nejvíce zkušeností a informací, jak má fungovat esportový hráč. Esport kemp bude probíhat ve hře League of Legends pod vedením trenéra Inside Games Lukáše "Stealshot" Hlavatého.

Kromě herních znalostí a dovedností je během pěti dní v plánu také edukace v oblasti životního stylu, sportu a psychické (mindset) připravenosti. Akce je pro děti od 12 let s úrovní minimálně gold.

Více informací o samotném kempu naleznete zde.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.