League of Legends

IKISEQ za kterým stojí Ondřej Novotný nebo Čeněk Stýblo chystá projekt vlastního esportového týmu

IKISEQ za kterým stojí Ondřej Novotný nebo Čeněk Stýblo chystá projekt vlastního esportového týmu
24. 1. 2022
  |  

Platforma IKISEQ, která nabízí možnost podílet se na úspěchu člověka tím, že do něj vložíte důvěru a finance, chystá projekt s tvorbou vlastního League of Legends týmu.

Investice do lidského potenciálu je hlavním tématem projektu a platformy IKISEQ. Její zástupci se nyní rozhodli vstoupit také do esportu, kdy vytváří dlouhodobý projekt selekce League of Legends sestavy, která dostane následně možnost zafinancování. Pokud vyberou investoři přes platformu dostatek peněz, tým bude rok financován a hráči dostanou příležitost prorazit do světa.

Od 13. února budou mít hráči možnost registrovat se na portále IKISEQ, kde o sobě vyplní informace týkající se hry League of Legends. Posléze bude docházet k postupné selekci přes několik streamovaných turnajů.

V březnu dojde na finálový víkend v Olomouc Gaming Center, kde bude vybrána poslední pětka nejlepších, ti budou vybráni z 10 účastníků, jenž budou vystaveni fyzickým i herním testům. Následně by na začátku dubna mělo dojít na veřejnou nabídku sestavy a tedy možnost ji z pohledu investorů financovat.



Projekt skrývá několika úskalí, ať již jde o již fungující týmy a strukturu tuzemské scény v League of Legends, do které bude těžké "jen tak" prorazit, následná monetizace celé sestavy, vytvoření popularity okolo ní, případně dílčích hráčů a obecně přístup zainterestovaných členů line-upu.

Na videoseriálu a výběru se bude podílet i komentátorské duo Kangae a Davkouny, které s největší pravděpodobností přišly i s klíčovými informacemi o fungování odvětví, což manažerům projektu může výrazně usnadnit cestu.

Nyní se můžeme nechat převapit, jak celý čtvrtletní plán dopadne a věřme, že přinese esportu další popularitu i mimo bublinu aktuálních fanoušků.

Author photo
Vojtěch Pres Bývalý komentátor, nadšenec do rekreační cyklistiky a esportu.